Jdi na obsah Jdi na menu

Krajský přebor žen 2015 - Veselí nad Lužnicí

Na Krajský přebor jednotlivkyň byly nominováni:

základní stupeň (limit pro splnění 54 bodů) - Furioso Dana, Koptová Nela, Marková Karolína, Kaftanová Jana, Řežábová Žaneta, Tisoňová Šárka

mladší žákyně (limit pro splnění 53 bodů) - Filisteinová Kristýna

žákyně "B" (limit pro splnění 24 bodů) - Jenknerová Karolína, Linhartová Bára, Prachařová Martina

Odměna za splnění bodového limitu je možnost vybrat si nový gymnastický dres nebo plyšáka.

-----------------------------------------------------------------------------

Na Krajský přebor jsme vyrazili společně malým autobusem v 7:00 hod. První si odzávodily dívky v základním stupni. Na kladině se nám jako oddílu nedařilo - všichny do jedné popadaly. Kotoul bez pádu zvládla jen Danuška, ale spadla stejně při jiném cviku. Jinak se holkám celkem dařilo. Nastavený limit pro splnění zvládla vybojovat Šárka Tisoňová (55,9 b.). Dařilo se jí také na prostných měla známku 14,15 b. byla to 3. nejlepší známka!!! Danča se postupně zlepšuje, její součet známek byl 51,4 b. Dále z našeho oddílu byla Nela 47,75 b. Janča dosáhla na 47,45 b. je to její nejlepší součet bodů a kdyby ne osudné kladiny kde ztratila 3 body!!! tak by bodové skóre bylo krásné. Stejný bodový osud ztrátu 3 bodů na kladině potkal i Káju 46,95 b. (nejlepší její bodový součet). Nezapomeneme ani na Žanetu, která je v týmu nepostradatelným členem. Její cvičení zkazila kladina, na které ztratila minimálně 4 body a odrazilo se to na celkovém hodnocení 39,85 bodů.

Po odzávodění jsme šli na zaslouženou svačinu, kterou nám připravily rodiče. Mňam. Mezitím už na závodní plochu nastoupila naše jediná mladší žákyně Kristýna. Jak už v tomto závodě je osudovou se jí stala kladina a jejím celkové bodové hodnocení je zastavilo na 46,45 b. Celým jejím závodem jí provedla trenérka Zdeňka, protože její trenérka byla na tomto nářadí jako rozhodčí na bradlech. Díky Zdeňko! V průběhu závodu se holky se základního stupně šly podívat jak se Kristýně daří a zároveň se dívaly na ostatní děvčata, protože tyto sestavy je čekají už na podzim.

Než se naše žákyně "B" rozcvičí, tak jsme si udělaly procházku po Veselí nad Lužnící. Vydaly jsme se směrem k Veselským pískovnám. Po cestě nám krásně svítilo sluníčko a začaly jsme se těšit na zmrzlinu, jenomže v se najednou počasí obrátilo a ze sluníčka byl najednou silný vítr a pak začal i déšť s velkými kapkami. Cesta nazpátek se stala rychlochůzí. :) Celkem jsme ušly 2,8 km. Místo krásné procházky po Veselském okolí jsme byly po půl hodině zpět. :(  Od nudy nás zachránila Kristýnka, která si na závod přivedla kvarteto a tak jsme měly o zábavu postaráno.

Nyní už nastal čas na závod našich nejstarších závodnic. Když holky nastoupily na svůj závod byly hodně nervózní a nervozita se až v průběhu závodu postupně začala rozpouštět. Největší obavy měly z přeskoku, který se jim ale všem povedl. Na výsledku se to nakonec projevilo ve splnění nastaveného bodového limitu, který Bára překonala o 1,05 b. a Martina o 0,9 b. Kája naopak celý závod bojovala s nataženým svalem na noze. Byla statečná a celý závod odcvičila.

Cestu zpět jsme si také užily. Povídaly jsme si o výsledkách a dalším plánu pro další období. Danča to ale pojala po svém. Celou cestu prospala, tak aby načerpala všechny ztracené síly, které v závodě ztratila.

Holky, děkujeme za krásnou reprezentaci na Krajském přeboru jednotlivkyň !!!

kp-spolecna-fotka.jpg

dsc05268.jpg

holky si vybraly za odměnu nové dresy :)

 

výsledky ZS, a žákyně "B

fotky zde

video Martiny Prachařové zde

 

Informace k platbám oddílových příspěvků

Příspěvky se platí bezhotovostně na účet oddílu sportovní gymnastiky č.ú.

262643444/0300

variabilní symbol 33

DO POZNÁMKY JE NUTNÉ UVÉST JMÉNO A PŘÍJMENÍ DÍTĚTE pro identifikaci platby.

Členský a oddílový příspěvek ve školním roce 2023/2024 je 3400,- s možností 2. splátek:

1.splátka-částka 1700,- (do 31.10.2023)

2.splátka-částka 1700,- (do 31.1.2024)


Podzimní soustředění

17.11.2023

Více informací:

Soustředění a výlety


Tréninky

Pondělí: 16 - 19 hod. základní škola
Úterý: 16:30 - 18:30 hod. sportovní hala
Středa: 16 - 19 hod. sportovní hala
Pátek: 17 - 19 hod. základní škola

Rozdělení tréninkových hodin je dle jednotlivých družstev.

Trenéři a tréninky


Kontakt

TJ Spartak Trhové Sviny, z.s. , oddíl sportovní gymnastiky

Budovatelská 913
374 01 Trhové Sviny

724 251 223

halova-n@seznam.cz