Jdi na obsah Jdi na menu

O pohár města Českých Budějovic - 16.5.2015

Na tento závod se náš oddíl vydal s jednodenním předstihem, tak aby si mohly holky zažít jinou atmosféru závodu a jejím přípravu před ním. Je to už pro nás taková tradice - nocleh v tělocvičně před závodem.

Trenérky věří, že si to holky opět užijí naplno a dlouho na to budou vzpomínat :) a nezapomenout na přivezení nějakého krásného úspěchu ze závodu.

Naše cesta začala společným odjezdem autobusem a pěším pochodem do tělocvičny GymCentrum. Jely jsme na dvě skupiny trenérka Míša s Libuškou Hamadejovou, Martinou Prachačovou a Kristýnou Filisteinovou. Bára Linhartová a Karolína Jenknerová přijely autem s rodiči od Borovan. Druhá skupina byla početnější, družstvo trenérky Zdeňky a Jany, jely ve složení Dana Furioso, Jana Kaftanová, Nela Koptová, Žaneta Řežábová, Šárka Tisoňová, Marolína Marková, Lea Mráčková (naše nejmladší opora týmu) a Zuzka Tisoňová (začínající trenérka). Po cestě holky viděli spoustu vodotrysků a na náměstí holky hledaly bludný kámen. V tělocvičně jsme si zatrénovaly. Holkám se nejen líbilo prostředí tělocvičny, ale také už tak byly některé starší gymnastky a tak jsme se na ně s obdivem dívaly. Po tréninku byla večeře sbalená "od maminek". Po té jsem šly všichni na procházku Českými Budějovicemi a hledaly jsme, kde bude nějaký krámek na koupení zmrzliny, kterou holky měly slíbenou za pěkný trénink. Večer jsme si našli místečko na spánek a už jsme se zachumlaly do spacáků a dobrou noc. :)

Ráno byl budíček v 6:15 hod, snídaně a už příprava na závody. Pogratulování Nele Koptová k dnešním 8. narozeninám. Neli, přejeme ti všechno nej...... Následovalo důkladné rozcvičení a závod začal.

A jak dopadl?

V základním stupni závodilo z našeho oddílu 6 závodnic. Nejlépe se umístila Šárka Tisoňová na 6. místě. Dále byly holky v pořadí Dana, Nela, Karolína, Jana a Žaneta.

dsc03981.jpg

V mladších žákyních závodila Filisteinová Kristýna.

V kategorii žákyně B závodily a z našeho oddílu se umístily v tomto pořadí Karolína Jenknerová, Bára Linhartová, Martina Prachařová a Libuše Hamadejová.

dsc04027.jpg

Za čtrnáct dní nás čeká Krajský přebor jednotlivkyň ve Veselí nad Lužnicí.

výsledky zde

fotky zde

 

Informace k platbám oddílových příspěvků

Příspěvky se platí bezhotovostně na účet oddílu sportovní gymnastiky č.ú.

262643444/0300

variabilní symbol 33

DO POZNÁMKY JE NUTNÉ UVÉST JMÉNO A PŘÍJMENÍ DÍTĚTE pro identifikaci platby.

Členský a oddílový příspěvek ve školním roce 2023/2024 je 3400,- s možností 2. splátek:

1.splátka-částka 1700,- (do 31.10.2023)

2.splátka-částka 1700,- (do 31.1.2024)


Podzimní soustředění

17.11.2023

Více informací:

Soustředění a výlety


Tréninky

Pondělí: 16 - 19 hod. základní škola
Úterý: 16:30 - 18:30 hod. sportovní hala
Středa: 16 - 19 hod. sportovní hala
Pátek: 17 - 19 hod. základní škola

Rozdělení tréninkových hodin je dle jednotlivých družstev.

Trenéři a tréninky


Kontakt

TJ Spartak Trhové Sviny, z.s. , oddíl sportovní gymnastiky

Budovatelská 913
374 01 Trhové Sviny

724 251 223

halova-n@seznam.cz